Tävling

tomte
OBS Denna tomte ingår inte i tävlingen

Idag går startskottet för Ninja cyklisternas stora projekt för att få fler barn och ungdomar i rörelse. Efter flera alarmerande rapporter om den allmänna fysiska och psykiska hälsan hos barn och ungdomar så började jag Joakim Torfgård och Fredrik Strid titta på ett program som skulle kunna främja den aktiva leken och rörelsen och öka vardags motionerandet.

Vi kommer tillsammans med Mecklenburger seen runde starta ett gemensamt projekt för att få barn och undomar i rörelse. Tillsammans med våra nuvarande partners går starten i en rolig tävling där alla kan delta.

Tävlings regler

Du ska hitta alla Tomtar på internetsidan www.ninjacyklisterna.se och dess undersidor OBS det finns inga tomtar i Webshopen bara grymma erbjudanden.

När du räknat alla tomtar skickar du ett mail med namn adress och telefonnummer till info@ninjacyklisterna.se.

Varje advents söndag kommer vi dra en vinnare. Vi kommer under veckorna annonsera ut vilka priser

Som gäller för söndagens dragning

Idag går startskottet för Ninja cyklisternas stora projekt för att få fler barn och ungdomar i rörelse. Efter flera alarmerande rapporter om den allmänna fysiska och psykiska hälsan hos barn och ungdomar så började jag Joakim Torfgård och Fredrik Strid titta på ett program som skulle kunna främja den aktiva leken och rörelsen och öka vardags motionerandet.

Vi kommer tillsammans med Mecklenburger seen runde starta ett gemensamt projekt för att få barn och undomar i rörelse. Tillsammans med våra nuvarande partners går starten i en rolig tävling där alla kan delta.

Tävlings regler

Du ska hitta alla Tomtar på internetsidan www.ninjacyklisterna.se och dess undersidor OBS det finns inga tomtar i Webshopen bara grymma erbjudanden.

När du räknat alla tomtar skickar du ett mail med namn adress och telefonnummer till info@ninjacyklisterna.se.

Varje advents söndag kommer vi dra en vinnare. Vi kommer under veckorna annonsera ut vilka priser

Som gäller för söndagens dragning

Partners