Vad passar dig?

Våra lägenheter

tomte

Klubb

Vill Er klubb åka på träningsläger kan vi skräddar sy ett upplägg så ni får den bästa upplevelsen och dom bästa förutsättningarna för ett lyckat träningsläger.

Vi kommer alltid kunna erbjuda ett konkurrenskraftigt pris.

Klicka här för att kontakta oss

Vi kan erbjuda Er

Måltider

Team Bil

Mekaniker

Guid

Föreläsningar

Träningsgrupp

Är ni en träningsgrupp som vill finslipa detaljerna tillsammans som en grupp eller är ni nybörjare som vill lära Er att cykla i grupp tveka inte att boka en träningsresa som ni sent kommer glömma vi har alla kunskaper som krävs för att ni ska nå Era mål inom cykling vare sig det är en tidsbestämd Vätternrunda eller bara ta Er runt ett motions lopp som en grupp.
Klicka här för att kontakta oss

Vi kan erbjuda Er
Måltider

Team Bil

Mekaniker

Guid

Föreläsningar

Tränare

PRO Camp

Pro Camp är precis som det låter. Ta chansen att träna äta umgås med åkarna i Coninental laget MEMIL CCN pro cycling under en vecka får ni samma förutsättningar som ett proffs har för att bli så bra som möjligt. Får föreläsningar med Staben kring laget med Kostrådgivare, läkare, psykologer, tränare, mekaniker, Team Manager. Leve som en proffscyklist under en vecka. OBS Begränsat antal platser först till kvarn. Pro Camp kommer hållas 2:A veckan i Januari. Allt ingår i priset
Klicka här för att kontakta oss


Mat

Logi

Cykel hyra

Föreläsningar

Proffs STAB

Motion

Är du ute efter att i lungt tempo utforska Mallorcas underbara vägar stränder och natur. Kombinerat med skön avslappning. Då finns vi här för dig med ett paket då ni bor i en av våra lägenheter med självhushåll och cykel hyra inbakat i ett kannon pris.
Klicka här för att kontakta oss

Ninja Cyklisterna

adress: Ängalagsvägen 222
26995 båstad
Telefon 0704 58 20 90
Email info@ninjacyklisterna.se​

Följ oss på sociala Medier